Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar om sommaren

En sommaräng

en sol

ett hav

en strand

en picknickkorg

Handdukar med solande människor på

Badande

En glass i munnen

Hetta

Sand som bränner under fötterna

Sandaler

Brunbrända barn

Fågelkvitter

Grillad korv

Bikini

Baddräkt

Badbyxor




Fri vers av Filosofen2
Läst 270 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-19 11:37



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Så fint Du har beskrivit det vi alla längtar till: sommaren, doften av naturen, fågelkvitter ..... TACK!
2011-01-19

  Lars E Jönsson
myggorna glömde du de älskar mej
2011-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2