Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Isolerad i ett residens

Med skakande beundran kliver jag in genom porten,

mina rastlösa, ängsliga steg drar mig bakåt tillbaka där jag skymtar en skugga förflytta sig ovanför mig.

Som får mig att falla ner i signaturen av flödet som skapade vattenkonsten och betonar ljuset på min himmel.
Som ligger avsides och oklar, men som ändå fann mig och kunde bringa oss tillbaka våran verklighet.

Du tolkade min skrift och dränkte våra läppar i osanning

du bevarade

min existens




Fri vers av Anton the poet
Läst 536 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-01-19 11:54



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vacker!
2011-03-04

  Julio VIP
Mycket bra..gillar denna^
2011-02-03

  LenaJohansson VIP
vackert...
2011-01-30

  Filosofen2
Underbar text....
2011-01-26

    sajo
Denna text fastnar jag för på något vis, som att du söker efter något......

Applåder för din text.
2011-01-24

  Emme VIP
jättefint skrivet...
2011-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Anton the poet
Anton the poet