Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arvegods

Skinnhandskar
med fårskinnsfoder
varma och sköna

från moderns gamla händer
till dotterns - nu så gamla.




Bunden vers (Tanka) av vera gade VIP
Läst 485 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-01-19 12:38

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Ett fint arv.
2011-01-20

    eva m h
Värmer händer och hjärta
2011-01-20

    ej medlem längre
Vemodig och kärleksfull. En fin bild av tidens obönhörliga klykt.
2011-01-20

  Arja Söderfeldt
Fiffigt och dubbeltydigt som ett par välanvända händer!
2011-01-19

  Gunnel Eriksson VIP
Livets gång - tänkvärd tanka.
2011-01-19

  Niclas Petersson VIP
Vackert.
Gillar.
2011-01-19
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP