Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frustration utan titel


Jag ser att solen nu går ner där bakom berg
Jag ser att himlen så försiktigt byter färg
Jag undrar var du är nu
Jag undrar vad du gör just denna natt

En tanke flyr en tanke styr över mitt liv
Du är nittio procent av mina tankars tid
Men dina färger flagnar
Och din figur den blir en siluett

Och dagar går genom kärlek, genom hat
Upprepande tankar om att det blir bättre snart
Är rädd för konsekvenser
Ett litet ord kan leda till ett slut

Jag springer höger vänster i våran labyrint
Jag undrar om jag ångrar att jag en dag gick in
Och frustrationens vågor
De sköljer över en förvirrad strand

Och stora leenden beblandar sig med kaos
Och många tårar när jag för dig var ingen alls
Säg ska jag hoppas
Finns det nån likhet mellan svart och vitt?

Och jag förstorar, du förminskar allt som sker
När du vill mindre är det jag som vill ha mer
Vi missar alla chanser
Min inbjudan den är alltid för sen

Jag känner svala eldar som var varma nyss
Men det finns lite glöd kvar i din heta kyss
Och dina mjuka läppar
Stanna klockan och låt tiden stå still

Och jag försöker att förtränga alla svar
Av alla känslor är besvikelsen kvar
Jag undrar vem du är hos
Jag undrar vem du älskar med inatt




Fri vers av hanziz
Läst 396 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-19 13:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hanziz
hanziz