Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

7:de dec

Den 7:de december en ödesdag

För fyra år sedan tog dom mitt barn i från mig

Vilka då?

Den gången myndigheterna...

Nu denna årsdag 7:e dec

Tog någon ånyo mitt barn ifrån mig

Denna gång tog sjukdomen honom i sitt grepp

Nu är det för evigt, trots att han lever




Fri vers av MammaMia
Läst 299 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-19 19:16



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Står mållös inför dessa slag.
2011-01-20
  > Nästa text
< Föregående

MammaMia
MammaMia