Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prettosnack från vinpimplarglaset

Vem är jag
att försöka vara någon
i denna värld av allt och
ingenting

Vad är meningen
med livet
blir antingen tonårsvånda
eller prettosnack från vinpimplarglaset

Ångest
i radhuspanna
steks blodpudding på
rea

Förbannad över nutid
nu och för alltid
utan att göra något åt det
går åt
går ut

med soporna, du lovade
du sa
jag lämnar dig
idag.




Fri vers av Katarina O´Nils Franke
Läst 695 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-01-19 19:53



Bookmark and Share


  Stefan Viljehammar
Jag gillade denna hära.
2011-01-22

  Gunnar Odhner
Effektiv dikt, inte minst p g a slutet. Första strofen kanske t o m kan utgå? Diktjaget visar ju handlingskraft.
2011-01-19

  Larz Gustafsson VIP
Prettysnack, skulle jag vilja säga.
Inget fel med att vilja något.
Go, girl!
2011-01-19

    ej medlem längre
jag lämnar dig
idag

... är en stark och sann mening i den här dikten men i livet och verkligheten blir det mest bara en tanke. Gillar.
2011-01-19

  PPQ
mycket bra skrivet
2011-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Katarina O´Nils Franke
Katarina O´Nils Franke