Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det har aldrig hänt

Ingen får någonsin veta
Jag är ju hon som har allt
som alla vill vara
som jag inte längre vill vara
Jag går dit jag vill nu




Fri vers av Z dotter
Läst 311 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-19 21:51



Bookmark and Share


  F.
Rader fyllda av en hoppfull framtid. Snyggt.
2011-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Z dotter
Z dotter