Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nattens fullmåne fick mig att tänka på en annan årstids riter...


Högsommar


Flickan
skyfall över stallbacken
regndans




Bunden vers (Haiku) av vera gade VIP
Läst 771 gånger och applåderad av 9 personer
Utvald text
Publicerad 2011-01-19 22:13

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Jag tassar lugnt in bland rader av tre
för att se

Genusperspektiv och dans

Hamnar sedan i trance
2011-01-22
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP