Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du hör sanningar viskas


Lyssna!
Förstår du inte?
Lyssna igen!

Ser du en liten dörr på glänt
fråga dig vad du gjort, vad som hänt.

Kankse kan du se något spännande
eller i vart fall höra det genomträngande.

Härligt att våga öppna dina sinnen
du kommer känna dina minnen
inte längre bara tycka, tycka
kanske lära dig att känna, sluta hyckla
och du hör sanningar viskas!




Fri vers av Malin Rapp
Läst 823 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2005-12-09 12:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Rapp
Malin Rapp