Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tagning 1

om jag inte hade huggt två jack i pannan
upprepade gånger
skulle jag gå tillbaka in i studion
och göra om det
igen
och igen




Fri vers av pixter
Läst 432 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-20 01:15



Bookmark and Share


  Tillbringaren VIP
Kryptisk!
2011-01-20
  > Nästa text
< Föregående

pixter
pixter