Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

solen i ögonen



med din djupa blick
läser du mina hemligheter
när vårens solstrålar tittar fram
ses vi igen
jag har skaffat mig solglasögon




Fri vers av mariasan
Läst 343 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-31 07:22



Bookmark and Share


  Bringebruden
tycker om den här!
finurligt och skickligt skrivet
2011-02-23

  Anna*
=0) Den var bra!
2011-01-31

    purplepea
gillar
2011-01-31
  > Nästa text
< Föregående

mariasan
mariasan