Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Objuden gäst

 

Säg, vem har inviterat er

brudgummen eller bruden?

Tänk, jag kan inte finna att

ni alls har blivit bjuden!

 
Ni får förlåta men jag kan

ej se er i min lista.

Aha, ni fick er inbjudan

ibland de allra sista!

 
Det kan förstås förklara

 varför jag ej fått ert namn.

och att jag kände tvekan

inför er - bisarra - hamn.

 
Nej, kära ni, på intet sätt

 jag ser på er "von oben"!

Men får jag be er lämna

lien där, i garderoben?




Bunden vers (Rim) av © anakreon VIP
Läst 1005 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-01-20 11:19

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  vera gade VIP
ja, lite skrymmande!
2012-12-05

    papillon
Den favoritmärker jag bums!
2011-01-21

  Larz Gustafsson VIP
Kanon!
LOL!!!
2011-01-20

  Bodil Sandberg VIP
usch vem kunde tro han skulle komma där..görbra!!applåder här!!!
2011-01-20

  Carl O Andersson
Mycket Bra - Som Alltid
Men avslöjandet av den objudna gästen är verkligt bra.
2011-01-20

  lodjuret/seglare VIP
Lustigt att du tar upp det där ämnet just nu. I veckan visar teve 8 den alldeles underbara filmen 'Möt Joe Black', med Brad Pitt som ängeln/döden och Anthony Hopkins som brudens far. Din text har en underbar knorr och är precis så där lättsinnlig som man gärna väntar sig att dina texter är, kan förväntas vara. Trenne rubank förtjänte den.
2011-01-20
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP