Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek är bara skit i slutändan ändå

Jag behöver mig-tid
Behöver vara ensam

Vet inte vad jag vill
Vart jag vill ta vägen
Vill nog egentligen bara slippa

Trött
Trött på tjata

Vet inte hur jag ska få dig att förstå
Går inte

Du inbillar dig för mycket
Svårt att få kontakt
Vill inte ha kontakt alls faktiskt
Lika bra utan

Behöver tid för mig
Mig-tid
Nu och sen

Vet inte om jag vill längre

Vill inte såra
Vill bara sluta tänka




Fri vers av BABYSTAR
Läst 301 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-20 21:30



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"What´s this shit called love?", som punkbandet The Pagans sjöng.
2011-01-20
  > Nästa text
< Föregående

BABYSTAR