Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets gåta

Livets gåta lägger tankar i vår famn
Där höjda segel färdas i morgondis
En dag glider vår båt in i dödens hamn
Då vill vi veta innehållet av vår morgonbris

Dold i skuggan är det som skall ske
Outgrundliga, är känslor vi ska samla
Böner sägs ge svar men vad ska vi be
Vilka vägar ger mig rätt att famla

Världen är en plats att reflektera
vilka minnen, vilka val bör vi bevara
All tid som går till att klaga och justera
och all tid vi förlorar på att närvara

När vi ler i själen vet vi vem vi är
Livets spår är de ärr vi bär.




Bunden vers av mamma08
Läst 280 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-21 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mamma08
mamma08