Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"killing a flower"



loves me
loves me not
loves me
loves me not


and the whole flower garden became naked

killed them all

only to find out

that she loves me not..




Fri vers (Fri form) av Pilgrim
Läst 411 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-20 21:54



Bookmark and Share


  Qvinn n'Lion
love it, love it a lot!!!
2011-01-25

    Jane S VIP
det kanske gömmer sig nån liten kvar i trädgården, man vet aldrig så noga:)
2011-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Pilgrim
Pilgrim