Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snickra & väckelse - limerick

 

En ömsint prost från Fredrika
slog tummen då han skulle spika
Hans slagord till skyn
drog mer folk till byn
än till kyrksalen när han predika




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 670 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2011-01-21 11:53



Bookmark and Share


  glasblåsarblå
underbar!
2011-02-06

  walborg
Kul.
2011-01-25

  ßluie VIP
ujuj! :)
2011-01-22

  Ingela Svenson VIP
En mycket välskirven limerick, roligt!
2011-01-21

  Fredrik P. VIP
kul kul! den limericken
var mycket välsnickrad!
2011-01-21

  Bodil Sandberg VIP
Stort skratt! så himla bra limerickat!!
2011-01-21

  © anakreon VIP
Där satt den!
Calle
2011-01-21

    Loffe
Replik på ULJO´s -> Ja, det var den!

Limerickar kan vara knepiga och inte helt lätta att hitta på. Den här fick mig att dra på smilbanden. :)

// Loffe
2011-01-21

  ULJO
Den var bra den.
2011-01-21

    Saraband
Bokmärkes!!!!
2011-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP