Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inferno

Som krossat glas
under bara fötter
så skär det i mig
när jag ser din förtvivlan

Som glödande kol
i öppna händer
så bränner det i mig
när jag hör din smärta

Som isande vindar
och vrålande storm
så river det i hjärtat
när jag känner din ångest

Som ett vårregn
över slutna knoppar
så faller mina tårar
när jag anar din sorg





Bunden vers av Bringebruden
Läst 452 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2011-01-21 16:41



Bookmark and Share


  bittemi VIP
Skickligt formulerad, stark och inkännande text! Mycket bra
2012-05-12

  Linda CH VIP
Otroligt fina och inkännande ord!
2012-04-23

  Bodil Sandberg VIP
enormt snyggt med stark känsla men utan överdrift
-okonstlat och jättebra...applåder!
2011-11-10

  Knickedick
Bravo
Gillar när man vågar gå över gränsen mot det banala, utan att man trillar dit
2011-10-01

  Larz Gustafsson VIP
Det är sann identifikation och empati.
2011-01-21

  Katarina O´Nils Franke
Otroligt stark och vacker! Ett riktigt inferno, bra titel! Jag tycker om stegringen du gjort och hur "naket" det börjar med "Som krossat glas / under bara fötter"
2011-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Bringebruden
Bringebruden