Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
se denna från två sidor....


Uppslickad grädde

Grädden på toppen av bakelsen
Någon har slickat upp den
Så det finns inget kvar åt mig
Kanske för att jag inte försökte
Kanske för att jag inte hann bestämma mig
Men när jag tillslut gjorde det
fanns ingen grädde kvar åt mig
Jag lär mig aldrig




Fri vers av Blåklockan
Läst 645 gånger
Publicerad 2005-12-09 15:38



Bookmark and Share


  Paigen
Jag tycker vrkligen om den, mys pys!.:D
2006-06-13

  Bodil Sandberg VIP
Gööööörbra!!!Gööööörmysig!!!
2005-12-09

  Missi VIP
bra!!
2005-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Blåklockan