Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vals i vinternatten

 

med himlens pensel

målas skiftande bilder

av norrskenets vals




Bunden vers (Haiku) av Jenny Karlsson
Läst 508 gånger
Publicerad 2005-12-09 15:49



Bookmark and Share


  Anna H
Vilken härlig tolkning av norrskenet. Vilken underbar bild du skapar med dina ord. Vackert!
2005-12-10

    Richard
Underbart. Ser det vackra norrskenet. Skönt att tänka på.
2005-12-09

    afrika
kan se det framför mig (även om jag itne haft turen att se norrsken på riktigt)

mmm - vackert
2005-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Jenny Karlsson
Jenny Karlsson