Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

subversion

 

redan när

du knackar

på min dörr

(arytmisk

palpitation)

är jag tillbaka

där vi började

(involontär

reflux)

i minnena

och doften

och den grå

halltapeten

(veneriskt

residuum)

öppen dörr

välkommen

nakna strumpor

mot mitt golv

(intrusiv

penetration)

och du säger

att jag har

växt till mig

(subkutan

interjektion)

och jag säger

ingenting

om tonfall

(atypisk

omission)

går åt sidan

släpper in

bjuder till

kokar te

 




Fri vers av asplausibelt
Läst 441 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-21 22:02



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Även en annan bokmärker fans-kapet för 'text ur egen fatabur' bär sin säregna prägel och förtjänar i sin knapp-het annat.
2015-05-23

    ej medlem längre
jag bokmärker denna fan, vad bra !
2011-01-21
  > Nästa text
< Föregående

asplausibelt
asplausibelt

Mina favoriter
andas
Uppoffring
jorden röd