Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom säger han


Och för mig genom. Vi samlar det osamlade. På vägen.
I natten lägger vi pussel. Med det funna. Ser du säger han.
Det vindskeva rasslar. Trollbundet. Längtande.
Det är ju du.




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 853 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2011-02-13 16:34



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Kärleksfullt och behagligt
Tycker om det outtalade
2016-02-27

  Aftonvännen
I drömmarna är ju banden så gränslösa. Igenkännande går inte att förklara i vakna ord, den lyckan måste upplevas på egen hand.
2011-02-18

  Linda CH VIP
Denna dikt tilltalar mig, annorlunda och vackert!
2011-02-18

  Ninananonia VIP
Ja kom säger han :)
2011-02-13
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP