Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

helvetet är okej idag

du säger något
och stirrar mot mig
men jag vänder mig bort
styr blicken mot marken

jag vänder mig inåt
låter tystnden rädda mig
den enda som kan skydda mig
där ingen kommer in

min inre röst skriker
men jag kan inte höra vad
och jag vill inte veta
för det är lättare så

ja det är lättare att stå ut
med förhoppningar om framtiden
än att leva i nuet
där jag föredrar att vara död

men det är ingen fara
jag kan leva imorgon
för om morgondagen är bra
är helvetet okej idag




Fri vers av caasandra
Läst 433 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-22 17:16



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En text i tidlös dimension, en timid och långsam explosion, som i ultrarapid spränger stenen sakta, filmen skrivs om känslor akta, likt borde de ren läsnings motion.
2017-09-25

  Larz Gustafsson VIP
Det beror på vilket helvete man menar...
2011-01-22
  > Nästa text
< Föregående

caasandra
caasandra