Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där stenar talar


Där stenarna talar med havet
och vassen viskar till silvermåsar
rev hon de murade sandslottet,
lösgjorde hjärtat
och lät det flyga högt över huvudet
för att beskåda den djupaste känslan underifrån
innan hon åter lät det falla tillbaka på sin plats

förnimmelsen av hans mjuka skratt
flätade ihop hennes bröstkorg
och fylldes med röda liljor


med utfällda vingar
flög hon sig själv till mötes.










Fri vers av _Mian_
Läst 792 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-12-09 19:21



Bookmark and Share


  Tove Meyer VIP
det här är kärlek
det här är poesi.

du har ett fantastiskt språk som målar horisonter och himlar framför mig.
denna text känns otroligt befriande och kravlös på något sätt...
2006-01-04

  albatross
Vilket fint språk, och dikt. Ojojoj.
2005-12-17

  Deva
Vackra bilder du målar upp, när du möter dig själv där vid havet och lösgör hjärtat..det är en berättelse om befrielse - och det känns!
2005-12-13

  sol
underbar kärleksförklaring!
en ordmålning i natt och liljor!
bearbetning.
gillar rubrik, process och
inte minst de två sista
förlösande raderna..
2005-12-12

    ej medlem längre
En lyrisk text med fina naturbilder, en meditativ stund.

Ett s för mycket i denna rad dock (eller??):
för att beskåda den djupaste känslans underifrån
2005-12-09

    Okultiverad
"med utfällda vingar
flög hon sig själv till mötes".
Ordmagi!
2005-12-09

  Bodil Sandberg VIP
Härlig poesi - varje rad är en skön upplevelse
2005-12-09
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_