Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgon på jorden

starka ben springer uppför högabergets
krokiga stig

arla timma sol i
gryning

fågelsången ljuder högt
in i hennes redan jublande hjärta

nakenhetens gröna ögon
fångar stunden rakt in i

evigheten

hon skapad av jord
klädd i solljus

dansar till livets puls

jordeliv

glädje kropp

morgonstund





















Fri vers av Elwania
Läst 397 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-01-22 19:08



Bookmark and Share


  Janne
Sånt fint flöde
dina ord kommer
till mig som läser
Mycket bra skrivit
2011-01-31

  La Magnólia VIP
Så vacker ...
2011-01-25

    ej medlem längre
Livsmorgonjubel
att dricka
2011-01-23

  M.A.J.R
Snacka om inspirerade dikt bra skrivet helt fulländad i perfektion =)
2011-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Elwania
Elwania