Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade barn


Du finns här
i mitt hjärta
om än långt bort
så är du
alltid här

Jag bär dig
med mig
du finns här
alltid
i mitt hjärta

Du finns här
i mina tankar
jag ser dig
framför mig
när jag vill

Jag bär dig
med mig
du finns här
alltid
i mitt minne

Du finns här
jag bär dig
med mig
alltid
älskade barn




Bunden vers av Bringebruden
Läst 438 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-01-22 19:06



Bookmark and Share


    Anneli A
Min känsla gör ont när jag läser...vacker vemod
2012-04-20

  annalena VIP
Det sägs ju att beslutet att skaffa barn är det samma som att för resten av sitt liv ha sitt hjärta vandrande utanför sin kropp.
Din dikt får mig att känna den känslan !
2011-12-12

  Lennart Bång
Vacker! Ja min känsla :)
2011-11-17

  Arja Söderfeldt
Sant.
2011-09-23

    Yarissa VIP
Fin dikt
2011-02-11

    ej medlem längre
En ödmjuk, fin dikt!



"Du finns här
jag bär dig
med mig
alltid
älskade barn"


/Ann
2011-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Bringebruden
Bringebruden