Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kaffedoft och solkyssar

heta solväggar och diset kliver upp ur asfaltsbelaget
hans mun smakar kaffe och ger våta avtryck på hennes hud
hummelsurr bortom halvslutna ögonlock och djupa andetag
ljummen smeker bris
brister ögats hinna
rinnande utför nästipps raka stup
kraschlandar naken hud
mascarakransar pryder rosig kind
blomkransar runt en lövad grind

de ljusa fräknarna på hans breda ryggtavla
talar till henne
de ljusa fräknarna
och att hans hud doftar sol








Fri vers av prima donna VIP
Läst 583 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-02-04 18:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Längtansfullt och kärleksfullt i vårens sällskap.
2019-02-16

  Päronsplitt
Titeln bjuder frestande in till läsning och texten andas sommar och närhet. Den berör med sitt härliga bildspråk. Tycker om, berör.
2015-04-12
  > Nästa text
< Föregående

prima donna VIP