Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en tribut till Reach och en diss till spärren 7/9-09


TÄNIL / RX REACH


oprövad och svår
vriden under duken
med starka nerver
i nävarna - en trasa
du vrider dig ur
smält fett under
dina ögon - natten
flyr under dina ögon
svår och slagen
gömmer sig och
slår till hätskt och
utan mål utan riktning
sexig sval nånstans
ovan en fräken på en kind

om du bara vart
en dude en kille
så hade du varit elvis
ätit dig genom sängen
och spytt över
tjänstefolket

din dag gick just
ut över min dag
tog just slut fick
blodproppar i kärl
fyller mig med
smält fett




Fri vers av Joakim P Udd
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-22 21:41



Bookmark and Share


  objekt3
folk
2011-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd