Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ser dig

Jag ser dig

Du är mörk
Estetiskt kunnig
tänkande
skör

Du är stark
Kraft, energi
Uttryck
Här och nu




Fri vers av Chansa
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-22 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chansa