Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om slutande av den femte cirkeln, om när man bygger själ, möter demonen inte med men Efter ett leende, om fucking mojo och var den jävla grejen började. även om mig, fredrik och mor. 19/1 - 11


svängd


deldagg dalande dignande
tillåt mig låt mig släpp
slät slätt delad av en smutsig trollkarl
drogad sömn på trappen

baklänges farväl
tårånga falskt klingande skratt
rodnande ursäkt backar ut

amidala benämnaren
somnar uttorkad
vaknar fnöske
river apelsiner med järn
äter med grädde och sked

öppnar det slarviga paketet
en ängels musiklåda
veva fram en våg av skjuts på cyklar
nerför backen maskros tuss
tara lara la

klingandes jomenvisst jag lovar
tinglandes ett sudd
för rationell tanke
efter tanke

ängeln börjar riffa
mest på skoj
metalliskt rangel

landsortsvägdamm
överge mig och lura mig
men jag bryr mig inte mera
sparka upp ett moln
som en knyck med nacken
le som snö

höänglar spelar teater
stiliserad scen och
följa molnen med blicken

vi stal vår första öl
en varsinn flaska folk
krossade halsen mot en sten

du låg ner i åkern under solen
och jag döpte dig till min
i en kaskad av oskuld öl och splitter

sen gick vi rakt ut och erkände
swagger som ingen annan
fläkandes vårt hemliga leende
arrestera mig!

sen gick du hem till galenskapen
jag gick och greppade ett rör
från vår dammsugare
som jag hatade
och zombiegick mot fienden
med röret skrapande längs gruset

fläkandes det leende jag använde
när jag mobbade sönder min mobbare

i umeå, vid ålder
talade dom till mig oförstående
om pride




Fri vers av Joakim P Udd
Läst 354 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-23 12:01



Bookmark and Share


  Intetsägande
Du skriver sjukt bra Joakim, även om du ofta får mig och känna mig ganska korkad, för jag aldrig riktigt hänger med. Denna var sjukt bra dock!
2014-11-24

  objekt3
skit fint damsugarmonster och det känns som om varje mening börjar med slutet.
2011-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd