Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärleken är som mest påtaglig när vi mister någon


Aldrig riktigt borta

Vad man lämnar efter sig
Ett helt liv
Lyssna noga och du
hör allt som sagts
ser allt som gjorts
känner allt som känts
Du älskar det som älskats
avskyr det som avskytts
Det är förbi

Men aldrig riktigt borta




Fri vers av Hubbishelena
Läst 315 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-23 00:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hubbishelena
Hubbishelena