Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i saknad efter helhet, ständigt sökande...<br>


sinnets ömma punkt

eldsöga värmer
väcker minnen om det som var,
vad som gällde då

tankar ut-dragna
ylar inombords
vek själ, tänjbar
lägger bilder

eldslåga dansar
smeker sinnets ömma punkt,
den som varar länge

känslor indragna
söker ständigt
den öppning, lagd
vid tiden.

glöd hettar
bränner inre rum,
de alltid lika sårbara

oläkta sår 
svider ännu
inför ögat, osynliga
att lindra 




Övriga genrer av Rosen VIP
Läst 931 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2011-02-11 12:17



Bookmark and Share


  Havsbris
man kan läsa dina känsla på olika sätt... med eller utan färg, men eller utan hopp osv...

jag menar att det jag läser kan betyda att på positivt sätt du är levande och känner allt med smärta utan att ge upp,,, finns bara en vägen nu... beror på dig och din val <3
2014-11-24

  Densen VIP
Dessa rader kan egentligen sammanfattas med ett litet ord, ja en känsla...FÖRTVIVLAN om än med unset av ett annat, ömhet på något vis;)
2014-01-18

    lory
vackert om sorgen....
2012-03-23

  Armo
Jättevacker sorglig text, Tycker om!
2011-10-20

    Birgersdotter VIP
Jag blir berörd
2011-09-11

  aol
så sorgvacker målande skrift, verkligen berörande
2011-03-06

    ej medlem längre
mycket vackert med sorgsen ton.
2011-02-12

  M_Franke
Ska fatta mig kort, annars kan det bli en hel uppsats!
Fantastisk, målande, vacker, berörand
2011-02-12

    ej medlem längre
Väldigt målande, vacker text...

"oläkta sår
svider ännu
inför ögat, osynliga
att lindra"

gillas starkt!
2011-02-12

  anits VIP
Mycket vackert och målande
2011-02-12

  Anya VIP
Vackert!
2011-02-11

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Mycket vackert skrivet. =)
2011-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP