Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dina sekunder gav mig ett millenium!


Kan vi göra det ikväll?

Ikväll är vi ett datum
då ljuset tänds i staden

Kaminer åt ditt andrum
här är min hand nu, ta den

Ljuva
jag vet att du vill ta det lugnt
och förlänga denna stund

Sköna
du tror att jag vill ligga runt
även om jag går i grund

Fröken
av enklav
idag
vill jag
dig ha
bejaka
lev ikväll
just nu
på din oändliga kubik

Baby
av eldhav
du gav
mig skav
din slav
bevaka
lev ikväll
just nu
vid din vulkaniska fysik

Ikväll är vi ett stycke
musik av samma slagverk

Publiken fattar tycke
beundras av ett konstverk

Rara
jag vet att du är rädd just nu
pirrigt tveksam på min plan

Kära
du tror att jag vill backa ur
och svika mina organ

Damen
av plebej
ta mig
ge mig
dig
behaga
lev ikväll
just nu
med din orkaniska lyrik

Lady
av galej
säg
ej nu
nej
besanna
lev ikväll
just nu
i din romantiska etik




Fri vers av Anadol
Läst 361 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-23 11:10



Bookmark and Share


  Smultris
som en skön sång ;)
2011-03-24

  Johan Bergstjärna VIP
Mycket starkt vackert och bra skrivet, tack!
2011-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Anadol
Anadol