Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leendet som öppnar mina dörrar mot mitt inre

Ler så ögonen kisar,
skrattar så det klingar.
Fångar upp de tomma
och ger det liv.

Öppnar en dörr, sprider
ljus och värme,
pratar till mitt lilla
jag som ilsket stampar.
Viskar tyst, dansar på
lätta tår, låter mitt
lilla jag ta plats, ta den
plats jag aldrig vågat.

Stannar upp, lyssnar,
märker hur lilla jag
får ro en stund. Märker
lilla jag ler så ögonen kisar.

Äntligen fångar lilla jag
en fjäril, äntligen
når lilla jag ut till mig.
Äntligen vågar jag
öppna dörren, så lilla jag
får andas fritt.




Fri vers av Filosofen2
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-23 12:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härlig, härlig text...vårvindar för själen
2011-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2