Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min favoritsångerska Sonja Aldén

De svenska ballderna som sjungs av Sonja Aldén ger mig både styrka, glädje och hopp om framtiden... "Här står jag" fångar mitt hjärta varje gång jag hör denna sjungas, för den talar om hur det är att ha mött någon som visar vägen genom att ta ens hand, hur längtan får kärleken att växa och bara blomstra ut i en djup kärlek som klara alla törnar....

Höra hennes späda, samt starka stämma, får mig i trans, inser att just hennes sång talar till mig, ger mig en hint om hennes egen enorma glöd, passion och syn på den öppna kärleken.....




Fri vers av Filosofen2
Läst 328 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-23 14:44



Bookmark and Share


  aol
sant gillar henne också
2011-01-23

    ej medlem längre
Får bekanta mig med henne.
2011-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2