Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Jag, cykeln, en solig dag.."


Jag önskar jag aldrig hade slutat cykla den dagen..

önskar jag aldrig klättrade ner från valnöts trädet..

önskar jag aldrig hade slutat skratta, slutat gråta..

önskar jag aldrig hade slutat läsa sagan...








En dag började jag cykla.....







Fri vers av Pilgrim
Läst 358 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-23 16:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pilgrim
Pilgrim