Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På ett ögonblick

På ett ögonblick
har allt förändrats
det ingen kunde ana
har ändå hänt
tiden stannar upp
allting runt omkring
upphör att existera
här och nu
är det enda som finns
ett vakuum
där allt och inget ryms
tusen tankar virvlar
i en ändlös tomhet


och ändå
rullar livet vidare
som om ingenting
hade hänt




Fri vers av Bringebruden
Läst 425 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-01-23 16:53



Bookmark and Share


  Synx
Lite samma tema som i min haiku "nya mål". En utvecklande dikt om min tätning av liknande o kanske det samma. Gillar din dikt skarpt och känner med den till 100%
2011-02-12

  Minkki VIP
livet taget på kornet - stunder man inte glömmer...
2011-02-01

  mare VIP
Så sant, bra...sparar..
2011-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Bringebruden
Bringebruden