Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag svär högtidligen...

...att här inte ska publiceras någon text som jag inte är omåttligt stolt över.
Tack för snälla ord och applåder. På återseende, även om det kan dröja ett tag.




Fri vers av francis
Läst 288 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-24 05:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

francis
francis

Senast publicerade
Jag svär högtidligen...
* Se alla