Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ville nog inte se dig gå ifrån mig

Jag drömde att jag tog ut mina ögon och gav dem till dig
jag lät dem skimra grönare än de någonsin varit i min hand
och bad dig ta hand om de för jag klarar mig utan dem

Men du sa att jag behövde dem för utan dem syntes bara skuggor
jag tror dock att du förstod
att utan mina ögon skulle du blivit min beskyddare
Utan mina ögon skulle jag äntligen ha en anledning att inte göra som alla andra
Utan mina ögon skulle jag stanna hos dig
just där dina konturer var

Men kanske tyckte du om mig som jag var
Kanske tyckte du inte om mig alls
Du ville inte ha mina ögon utan lät mig famla i det nya mörkret
På jakt efter någon som kunde hålla min hand
som kunde visa vägen då mina ögon svikit mig tillslut




Fri vers av Queen_of_Rain
Läst 556 gånger
Publicerad 2005-12-09 21:31



Bookmark and Share


  Josefine
Måste bara få säga att du är grym på att skriva!
Tack!:)
2006-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Queen_of_Rain
Queen_of_Rain