Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svält inte ihjäl dig för att nå viktidealet

Vågen är hennes bästa vän
visar vägen och
styr till avgrunden.

Tiden står still,
kilona rasar tills
ögonen stå ut.

Stilla pillas det i maten,
innan alla tjat börjar
om äta.

Tårar faller stilla,
hungern skriker
men magen kan
inte ta emot.

Slut på krafter, faller
sakta mot marken,
tiden är ute för
räddning.




Fri vers av Filosofen2
Läst 259 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-24 13:05



Bookmark and Share


  SandraEriksson
Jättebra :)
2011-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2