Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur limericksviten - Hallands fyra åar




Blod & bokband - limerick

 

En riddare red längs Lagan
sökte tronarvinge till sagan
Var jungfru han rädda
i sängen han bädda
att trycka fram förstaupplagan




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 582 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-01-24 16:44



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
Master of the Limerick!
2011-01-30

  L I V
En limerick med finess:)
2011-01-24

  Lili Samuelsson VIP
japp, du är limerickmäster. snyggt
2011-01-24

    papillon
Jubel!!
2011-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP