Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack

för brutna ben och innehållsrika böner

för de som kommer och går och de som inte vågar annat

för flygmyror och mellanrummet oss emellan

för det abstrakta språket och alla dvärgar

för de hemlösas drömmar och missväxtår

för ögats trots och munnens rätsida

för könsroller och blinda broar

för såren som aldrig läker och gränslösa människors godhet

för rostfritt stål och synkrona gester

för genetikens gissel och biologiskt regn

för de som dansar och de som kör

för de som möjliggör och de som vägrar




Fri vers av objekt3
Läst 473 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-01-24 19:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ingen kan skriva som du, abstrakt och modernistiskt. En del meningar är mellan något nytt och klassiskt. Det måste finnas ett budskap här som går att förnimmas i fraserna. Social rättvisa tänker jag på. Det är en stark sida av din poesi.
2019-08-28

    Den försvunna
Du glömde tacka för Finspång och Alvastra kloster… Det är litet otacksamt, tycker jag.
2011-01-26
  > Nästa text
< Föregående

objekt3
objekt3