Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

natti natti



ögonlocken vill inte längre
trötta släcker de isblå ögon
sömnen infinner sig sakta
vaggas in i drömmen
du finns med mig
även där




Fri vers av mariasan
Läst 451 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-24 21:20



Bookmark and Share


    AA VIP
Fint. // AA
2011-02-09

  Lars Hedlin
Dreams and wonder! Mycket bra....
2011-01-26

  Maiah VIP
Drömskt fiin!!
2011-01-24

    ej medlem längre
Beautiful
2011-01-24
  > Nästa text
< Föregående

mariasan
mariasan