Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vill gå hem

skäms.

åt för mycket.
Ångest.

djupt inborrat.
benen värker.
hjärtat. aj.

suck. jag dunkar.
vill härifrån.

toaletten. åh.
vill inte äta. vill äta.
måste äta. måste inte. 

kräkas. yr. svimma.
herregud.
orkar inte göra detta längre.

vill inte leka längre.

vill gå hem




Fri vers av Doktor Vinter
Läst 420 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-24 22:02



Bookmark and Share


  lilla t
vill egentligen inte applådera en text som denna men du gör det för himla bra, speglar en verklighet som många unga genomlider.
2011-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Doktor Vinter
Doktor Vinter