Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dejting


Vila dig

Vila Dig

sa förnuftet till lusten

nej det har jag ingen lust med,
sa lusten

Om du vilar ett tag till så kan
kärleken få så ett frö och gro,
sa förnuftet

vad ska det vara bra för,
sa lusten

Ja det var en sokratisk fråga,
tål att tänkas på,
sa förnuftet








Fri vers av Röllekan
Läst 410 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-24 22:24



Bookmark and Share


  Matisse
Jag får lust att läsa denna lustfyllda text om och om igen för att ge mitt förnuft något att tänka på!
2011-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Röllekan