Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens bedrägeri

Längtansfullt bedrar

hjärtat själen, ställd inför

begär och åtrå




Bunden vers (Haiku) av Nicklasb
Läst 440 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-25 14:48



Bookmark and Share


  Jorska
Huvudet på spiken. Det är underbart att du lyckas beskriva och förmedla något så massivt och känslorikt med så få ord.
2011-07-18

  SandraEriksson
Bra
2011-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Nicklasb
Nicklasb