Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppna din dörr mot omvärlden

Öppna dörren mot
världen, titta ut och
le.

Tiden stannar inte bara för
hjärtat krossats, åren
går fort förbi.

Öppna fönstret mot
världen, ta emot
luften som når näsan,
njut av näring som
ger då mötet med
nya människor sker.

Öppna dina ögon,
se vad livet har att ge,
ta för dig, så hjärtat kan
läka.

Öppna dina örona,
hör vilka vackra ord
som viskas in i öronen

Öppna dina händer,
ta emot en ballong
som ges, gå med den
tills problem lösts.
Denna ballong är röd
och swingar lite var som.

Låt dina fötter gå, så
de tröttnar, sitt sen och vila
tills de orkar igen.




Fri vers av Filosofen2
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-25 17:02



Bookmark and Share


  SandraEriksson
Denna gillade jag :)
2011-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2