Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försvinna

jag vill inte vara kvar
men ändå klamrar jag mig fast
vid det lilla, knappt befintliga som vi har
varför gör jag så mot dig?
varför gör jag så mot mig?
jag vill rymma. jag vill fly.
snälla ta bort, bara ta bort mig - ifrån mig själv.




Fri vers av En dold röst.
Läst 322 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-25 17:42



Bookmark and Share


  hurt and broken
O ja! så sant
2011-01-25
  > Nästa text
< Föregående

En dold röst.