Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bestämde Sig... För Döden

Du sitter på sängkanten
Med en överdos i handen



Jag minns när vi var barn
Vi lekte du och jag
Du var cowboy…

Jag var indian.

Vi blev äldre...
Våra liv allt sämre
Du flyttade till Stockholm
Jag blev kvar i Göteborg

Vi talades vid i telefon
Din röst lät så monoton
Du sa att du förlorat tron
Att du inte orkade…
jag bara stammade
Stammade…
Och stammade…

Länge var du ensam
Ensam med ensamheten
Men så kom ångesten
Och det märktes verkligen…

Så var det Du...
Ensamheten och Ångesten
I samma dunkla studentrum
Visst hade olyckan varit tung
Men inte så som nu…

Tiden krymper
Erfarenheten från krig växer
Och du märker...
Att ingenting hjälper
Inga tabletter
och inga psykologer



Du ligger i din säng...

Du bara ligger där
Med en trasig själ
Och en överdos i kroppen



Jag tänker på dig.

Jag tänker på dig.

Jag tänker på dig.




Fri vers av blåljus
Läst 368 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-01-25 18:31



Bookmark and Share


  entusiasm
fruktansvärt vacker och bra, den berör på djupet, utan tvekan. Man kan riktigt se allting framför sig
2011-01-27

    L e e
En särskilt berörande text!
2011-01-25

  VampyrÄngel
Så starkt, och bra. Hemskt, och kärleksfullt.
2011-01-25
  > Nästa text
< Föregående

blåljus
blåljus