Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågornas lockande rop

Fåglar syns i skyn,
solens heta strålar
når oss.

Tiden rusar,
från dag till
natt trots
vi har ljust
länge.

Stannar länge
vid starnden
som bevarat
sin skönhet.

Vågorna lockar,
hettan får av oss
kläderna,
så vi nästan
är nakna.
Vilda som fiskar
simmar vi.

Lägger oss kalla
på handdukarna
sida vid sida.
Våra kroppar suktar
efter sol.
Mitt våta hår, droppar
medan du tittar
på mig.

Min tattis
som jag stolt
bär i svanken
ger mycket
uttryck. Du följer
konturerna och
ber mig komma'
närmre.
Du viskar.....
Jag ler och
vänder mig om...




Fri vers av Filosofen2
Läst 342 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-25 20:56



Bookmark and Share


    AA VIP
Vackert. // AA
2011-01-25

  peter markurth
fint
2011-01-25

  SandraEriksson
Kärlek :) men vart kommer alla ord ifrån ?
2011-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2