Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vita drömmens valv

 

 

Du sade att

jag är  Enlil

mina oskrivna rader

väger som Zagros

på din ryggrad

 

Du sade att

ånger har sin egen vilja

låter inte mig att finna vägen

om din fyr inte lyser

igen

 

 

bryr dig ej om

att jag är blind

nu

 

Lys 

innan jag blir som de förlistas hav

bakom dina svarta pupiller

hängande på

vita drömmens valv

 

ty

hjärtat mitt

kan känna din värme igen

från tusen och

en mil




Fri vers av Marduk VIP
Läst 765 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2011-01-25 22:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Till och från läser jag denna. Räknar vågskvalp på en tavla. Blues och miljoner fingrar kan inte skriva samtidigt.
2011-02-01

  Aftonvännen
så enlil, med tyngden av ett namn och i de blindas kartor
leder du kanske rätt utan att veta om dem som följer dig genom den vita drömsömnaden. Behagligt tung och djup
2011-01-26

  LenaJohansson VIP
vackert
2011-01-26

  Svartsilver
Otroligt vackert diktat
Med ett underbart språk
en njutning för ögat
2011-01-26

  Lena Själsöga Keijser
dina ord
är
är det vilket lever i denna dags händer
dagen är soldansers fingerljus
ja
kristallsånger höga

och

jag har längtat

tack

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Eldsjäl
2011-01-26

  Berit Robin Lagerholm VIP
Dina ords parning blir en otroligt vacker symfoni
Mycket njutbar för öga och öra
Förstummad
2011-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Marduk
Marduk VIP